logo

Activiteiten

 

Ongeacht uw reismotief, de duur van uw verblijf bieden wij u originele oplossingen voor bijna al uw wensen omtrent accommodatie en activiteiten in de omgeving van La Vallée Verte.

Wandelen en fietsen

Wandelen, Nordic walking, fietsen, de glooiende omgeving van Grandchamp biedt u hiervoor verschillende mogelijkheden, wij hebben voor u een aantal fiets- en wandelroutes ter beschikking.
Wilt u er zelf op uittrekken, dan is er meer dan genoeg te ontdekken.
 

Meren

Voor watersporters zijn er bij Langres twee meren waar u kunt surfen, zeilen en zwemmen. Op het kanaal van de Haute Marne kunt u ook kanovaren.


Golfen in Dijon

45 km. vanaf Grandchamp vòòr de stad Dijon ligt één van de mooiste 18-holes golfbaan van Frankrijk u kunt er fijn golfen en ook zijn er verschillende tennisbanen.  En wilt u tussen de activiteiten door een hapje eten.

Voor lunch en diner kunt u ook hier terecht.
Adres: Golf Jacques Laffite Dijon, Bourgogne

Paardrijden

In de nabije omgeving kunt u, in groepen of individueel, onder begeleiding paardrijden. Er zijn verschillende maneges aanwezig.

Cultuur uitstapje naar Dijon of Langres

Een dag naar Dijon, Langres. Beaune of Besançon. Om te shoppen of cultuur te proeven mag u deze steden niet missen, de route van het uiltje in Dijon is echt de moeite van een bezoek waard.


Verder informatie ter plekke aanwezig.