logo

*  Activiteiten

 

Ongeacht uw reismotief, de duur van uw verblijf bieden wij u originele oplossingen voor bijna al uw wensen omtrent accommodatie en activiteiten in de omgeving van La Vallée Verte.

*   Wandelen en fietsen

Wandelen, Nordic walking, fietsen, de glooiende omgeving van Grandchamp biedt u hiervoor verschillende mogelijkheden, wij hebben voor u een aantal fiets- en wandelroutes ter beschikking.
Wilt u er zelf op uittrekken, dan is er meer dan genoeg te ontdekken.
 

*   Meren

Voor watersporters zijn er bij Langres twee meren waar u kunt surfen, zeilen en zwemmen. Op het kanaal van de Haute Marne kunt u ook kanovaren.


*   Golfen in Dijon

45 km. vanaf Grandchamp vòòr de stad Dijon ligt één van de mooiste 18-holes golfbaan van Frankrijk u kunt er fijn golfen en ook zijn er verschillende tennisbanen.  En wilt u tussen de activiteiten door een hapje eten.

Voor lunch en diner kunt u ook hier terecht.
Adres: Golf Jacques Laffite Dijon, Bourgogne

*   Paardrijden

In de nabije omgeving kunt u, in groepen of individueel, onder begeleiding paardrijden. Er zijn verschillende maneges aanwezig.

*   Cultuur uitstapje naar Dijon of Langres

Een dag naar Dijon, Langres. Beaune of Besançon. Om te shoppen of cultuur te proeven mag u deze steden niet missen, de route van het uiltje in Dijon is echt de moeite van een bezoek waard.


Informatie ter plekke aanwezig.